logo Piet Moerman

Kapelstraat 10

9260 Serskamp (Wichelen)

tuinaanleg@telenet.be

0474 / 879 794

Even kennis maken

Welkom bij uw tuinman

Piet Moerman is al 30 jaar actief in de groensector. Na werkzaam te zijn geweest in verschillende tuinbedrijven, waar hij zijn groene vingers ten volle kon gebruiken, heeft hij jaren geleden de stap gezet om zelfstandig tuinaannemer te worden.

Nadien heb ik me ook gericht op het kleinschalig kweken van bepaalde sier- en haagplanten, zowel voor particulier als bedrijven. Ik werk ook samen met verschillende boom- en vaste planten kwekers uit de streek om ook andere soorten planten te kunnen verwerken in de tuinen.

Een ander project is mijn eigen kijktuin waar ik zoveel mogelijk van mijn kennis en ervaring in kwijt probeer te krijgen. Naast een eigen mooie tuin is dit ook een uitstekend visitekaartje voor potentiele klanten natuurlijk.

De laatste 10 jaar heb ik me meer en meer verdiept in de aanleg van prairietuinen. Het creeƫren van de juiste bodem, selectie van de juiste planten die een optimaal effect leveren, het onderhoud nadien, ... alles om voor mijn klanten een mooie tuin te kunnen afleveren.

Tuinaannemer Piet Moerman